Faiqah

Disini aku ingin memaparkan pengalaman manisku. Faiqa ialah nama penuhku dan aku sudahpun berkahwin selama tujuh tahun. Serba sedikit tentang perawakan diriku aku bertubuh kecil ramai kawan kawan ku di waktu sekolah memanggil ku amoi Jepun. Ini kerana bentuk tubuhku serta rupa wajahku mirip perempuan Jepun yang kecil molek, berambut lurus serta berkulit putih kemerahan.

Perkahwinan kami amat membahgiakan diriku pada mulanya. Suamiku jauh lebih tua dariku dan perbezaan umur antara kami ialah 12 tahun.Aku dilimpahkan dengan berbagai bagai kemewahan serta kehidupan yang serba lengkap. Segala-galanya yang aku idami dan impikan dapat ku perolehi dalam masa yang singkat.

Shoping dan bercuti diluar negeri boleh dikatakan setiap 2 bulan sekali tempat yang aku minati ialah di Venice. Udara yang nyaman serta cuaca yang sentiasa redup dan menyegarkan. Tetapi…
Tetapi aku sungguh kesunyian kerana suamiku sentiasa saja sibuk dan pergi ke luar negeri hampir setiap bulan dan biasanya memakan masa berbulan bulan baru beliau kembali.
‘Iqa Abang akan ke Brussel besok flight abang pukul 8 di KLIA’ ujar suamiku sambil mula menarik selimut.
Aku baru saja habis mandi ketika itu dengan berkemban dan sedang mengeringkan rambutku.
‘Abang nak pergi lagi kan baru 4 hari lepas Abang balik dari Bangkok dah nak pergi lagi’ tanyaku.
‘Alaaa Iqa ni kan tugas Abang jadi terpaksalah Abang pergi lagi ada mesyuarat penting yang Abang kena hadiri ‘
Tanganku mencapai gaun tidur pink yang nipis dan terus menyarungkan ketubuhku. Aku merapati katil serta terus mendakap dada suamiku.
‘Abang Iqa bosanlah tinggal sorang nih’ujarku sambil mengusap dada suamiku dengan tanganku yang halus.
‘Nanti Abang belikan souvenir untuk Iqa dari Brussel nanti ya’ suamiku membelek tanganku dan terus mendakap tubuhku kemas.
‘Abang Iqa belum habis lepas rindu kat Abang lagi tau tapi Abang dah nak pergi lagi’ rengeku manja.
Suamiku mula meramas ramas bahuku dan dengan perlahan melucutkan tali gaun tidurku menyerlahkan payu daraku yang membonjol.
‘Emmmm Abang suka tengok urat urat yang timbul kat tetek you nilah Iqa’suamiku berkata kata dengan nada geram.
‘Ehhhkkk Abang nih takan nak tengok saja’ suaraku lunak manja.Harapanku dapatlah agar suamiku mengairi lurah nikmatku yang sudah lama tidak mendapat habuan.
“Iqa mai sini isaplah Abang nyer nih” suara suamiku agak bergetar meminta.
Ku bangun dan melepaskan dakapan suamiku serta menundukkan kepalaku kearah kemaluanya. Kuusap kemaluan beliau dengan tangan kiriku dan kupandu batang kemaluannya kearah bibirku. Bibirku menjamah batang kote nya dan terus kusedut sedut serta terus kenyonyot nyonyot hujung kepala koneknya. Lidahku terus menjilat disekeliling kepala takuk beliau yang sedikit kehitam hitaman.
“Ishhhhhhhhh emmmmmmmmmm Iqa sedapnyaaaaaaa” sambil tanganya meramas ramas rambutku.
Tumpuanku terus kujukan kearah hujung kepala koneknya. Berdecup cedup bunyi sedutanku dan aku semakin melajukan isapanku.

“Ouuuuuuuiiii ouuiiiiiihhh Iqa arrghhhhh jangan kuat sangat Abang tak tahan nihhh” suamiku agak mengigil menyuarkan kesadapan hasil dari nyonyotan bibirku di batang koneknya.
“Iqaaaaaaaaa Ohhhhhhhhh arrghhhh tak tahan sangat niii”
Aku terus juga menghisap dan menyonyot dengan sepenuh tumpuan kerana nafsu ku sendiri sudah semakin bergelora. Aku suka terhadap konek yang tegak dan utuh kerana aku suka posisi on top. Dengan posisi ini aku dapat menghenjut dan sehingga aku mencapai klimaks.
“Arghhhhhhhhhhhhhhh Iqaaaaaaaaaa” .. kurasakan kedua belah kaki suamiku kejang dan batang konekya sudahpun memuntahkan air mani beliau terus kedalam mulutku.
Aku cepat cepat menarik keluar batang konek suamiku.
‘Ishkkkk Abang nihh napa cepat sangat’ ujarku dengan nada geram.
“Ala Iqa kita buat second round lahh ok? Abang janji second round mesti best punya”
“Iqa isaplah lagi yerrrr pleaseeee”
Nafsuku masih lagi bergelora dan cipapku sudah mula basah. Aku akur dan sekali lagi menundukan kepalaku jari jariku mengengam batang suamiku yang mula mengendur dek pancutan yang pertama tadi.
Ku kuluIkut Kawan

HI… Orang panggil i ina. I ni budak hostel. Kisah yang akan i cerita ini berlaku masa
i form 5. Masa tu sebenarnya i belum pernah lagi melakukan sex sebab masa tu i
masih lagi single, belum ada pakwe lagi. Nak kata bentuk badan i ni tak menarik, i
mempunyai potongan 31-26-32. Mungkin i mempunyai breast yang kecil berbanding
kawan-kawan i yang lain yang pernah rasa kenikmatan sex. Tak kisahlah. Yang
penting sekali ialah pengalaman yang i akan kongsi bersama dengan u all.

Ok,kisah nya bermula pada hari jumaat. Masa tu budak-budak lelaki belum balik
daripada sembahyang jumaat. Kawan i, nana ajak i pergi rumah member dia. Dia
kata boring. So i ikut dia memandangkan i pun boring masa tu. Kami naik teksi
pergi rumah member nana. Mula-mula i ingatkan member dia tu pompuan. Rupanya
rumah sewa budak lelaki. Semua tu budak U. I tanya dia takde tempat lain ke nak
pergi, dia jawab mudah je.. “aku tengah gian benda tu..”. Aku tanya lagi, apa benda
tu? Dia cuma jawab..”ala tengok je lah nanti..”. Masa tu i rasa nakbalik je. Tapi
perasaan ingin tahu tu ada, tak jadi nak balik. Member nana jemput kami masuk.
Laa.. diorang tak pergi semayang jumaat rupanya.

Bila i masuk, dalam rumah tu cuma ada dua orang je lelaki. Yang lain semua keluar,
lepas tu terus pergi kelas. So, i tak tau nak buat apa masa tu, i cuma duduk je baca
surat khabar yang ada atas meja.Salah seorang daripada member nana tu jemput i
naik atas bilik dia. I menolak sebab tak biasa.Dia pun tak paksa i.

Kitorang pun berborak macam biasa.Lepas tu member nana keluarkan tape video
daripada beg kuliah dia.Kata dia ni cerita baru. I senyap je masa tu.Lepas tu dia
pun pasang la video tu. Fuh!! terkejut i! Mana taknya, tu la first time i tengok cerita
lucah. Dan tu lah kali pertama i tonton aksi macam tu!

Dalam 30 minit macam tu, i dah rasa lain macam. Stim jugak breast i. Masa tu i
rasa macam panties i basah je. I malas nak check, segan masa tu. Lepas tu i
nampak nana dah mula letak kepala dia kat member dia tu. Kemudian member dia
mula kiss mulut dia. Masa tu i takut nak tengok. Member dia lagi sorang tu masih
lagi menonton cerita lucah tu. Tak berganjak dia daripada tempat tu. Kemudian i
nampak member nana dah mula masukkan tangan dia dalam baju nana. Dia bukak
baju nana selamba je. Kemudian dia lucutkan coli nana. I nampak breast nana
tegang semacam je. Member nana terus kucup breast nana. I tengok nana macam
enjoy apa yang member dia buat. Lepas tu nana dah mula take over pulak. Nana
tanggalkan seluar dengan panties dia. Berani betul dia tu. Member dia terus bukak
kaki nana and jilat p**i nana. Eeii..gelilah tengok mereka berdua!

Tengah i khusyuk tengok aksi nana dengan member dia, kawan nana yang lagi
sorang ni mula dekat dengan i. Dia selamba je pegang breast i yang tengah
menegang nih. I buat tak tau je. Lepas tu,dia terus jelirkan b****g dia kat i. Eii…keras
nya! I pun cuba la nak rasa macam aksi kat dalam video tu. Kemudian, i perasan
yang member nana tu dah mula masukkan tangan dia dalam panties i. Makin lama i
rasa seronok! Masa tu i dah macam kena rasuk je. Terus i tanggal kan seluar dan
panties i. Dia mula jilat p**i i.uuhh….. i dah macam kena rasuk hantu! Rasa geli ada,
sedap pun ada. Tiba-tiba kawan dia tu tegur i yang i ni masih dara lagi. So, dia dah
mula taknak teruskan aksi dia. Tapi i dah tak tahan sangat masa tu. I pujuk dia yang
i tak kisah, i memang nak rasa kenikmatan sex ni. Nasib baik dia faham kehendak i.
Dia pun cuba nak f**k i.

I rasa kekok sikit. Dia ajar i buat macam kat dalam video tu. I pun ikut la, i kat
atas,dia kat bawah. Dia pun masukkan b****g dia kat dalam lubang p**i i. Mula-mula
rasa sakit sangat. Dia kata sekejap je. Darah dah mula keluar sikit dari p**i i.I pun
pejam mata i kuat-kuat.

Uuhh… baru i mula rasa macam ada benda masuk dalam p**i i. I dapat rasakan
b****g dia keluar masuk dalam p**i.Mulut dia tak henti-henti jilat puting i. Habis
badan i dijilatnya. Makin lama makin laju dia tarik i. lepas tu dia suruh i baring. I pun
ikut je la. Dan saat itulah i dapat rasakan kenikmatan sex bila dia mula masukkan
b****g dia buat kali kedua! Lagi laju daripada yang pertama tadi. I dapat rasakan
nafas dia tercungap-cungap. Peluh dah mula keluar. I dapat dengar suara nana.
Mungkin dia dah selesai. Tapi i belum lagi.

Tiba-tiba kawan nana kata dia nak terpancut! I tak tau nak buat apa. Nana masuk
campur,dia suruh kawan dia tu pancut kat luar. Masa kawan nana keluarkan b****g
dia daripada p**i i, i dapat rasa suatu climax yang tak dapat i lupakan! Dia pun
pancut air mani dia kat pusat i. Eeii…geli lah masa tu. I geram dekat b****g dia tu. I
pun apa lagi jilat la b****g dia tu. Habis melekit mulut i. Nana gelak je tengok i. I buat
tak tau je. I pun pergi bersihkan p**i i yang melekit ni. Selesai je bersihkan diri, kami
pun pakai baju dan balik. Itulah pengalaman sex i yang pertama.
Sekurang-kurangnya i sudah pun merasa kenikmatan sex.

Sekarang ni dah setahun setengah i tak merasai lagi. Pernah sekali tu i cuba pergi
rumah sewa tu,tapi dah ada orang lain. Kawan nana yang f**k i dulu tu tak dapat di
hubungi lagi. I tak tau la bila lagi nak merasai kenikmatan sex ni. Kalau nak tunggu
suami, lama lagi. I cuma open je kalau sesiapa yang sudi nak f**k i.

Sementara itu di sebuah CyberCafe,
Azril bersama seorang lagi teman beliau yang berbangsa Singh berkongsi satu komputer……
‘Singh kau tengok tuh aku dah on dengan awek yang pakai nick Istrikehausan nih. ‘ Azril bersuara sambil tersengih kegembiraan.
‘Oiii bagus tuhh aku nak tumpang sekaki Az, mari kita kerjakan cukup cukup’
Singh menambah serta menepuk nepuk bahu Azril.
‘Singh aku takut laa, aku ajak dia pergi makan jer tengahari besok’ Azril agak risau menyuarakan pendapatnya.
‘Apalah kau ni Az takkan nak makan saja macam tuh tak girik laaaa beb kalau nak on biar betul betul on baru puas’.
‘Ok Singh kalau macam tuh aku pergi jumpa besok bawak dia pergi keluar lunch lepas tuh aku try usha bawak dia pergi rumah sewa kita’
‘Very good macam tulah kawan, aku tunggu kat rumah besok, kau usha baik punya dulu bila awek tuhh dah ready aku joint sekali alright. ‘
‘Singh aku takat ringan ringan biasalah tapi yang heavy intercourse nih aku tak biasalah nanti ko mulakan dulu yeah sebab aku tak nak yang tak cun lahh Singh. ‘
‘Apalah kau ni kau bring her to our house,nanti pandailah aku mengerjakanya kalau kau tak nak’ Singh tersenyum sinis.
Begitulah perancangan yang mereka berdua rancangkan. Azril memang budak College tapi Singh sudahpun bekerja maka memanglah Singh lebih berpengalaman jika dibandingkan.
Faiqa masuk kebilik semula setelah berpuas hati dengan temujanji untuk keesokan harinya. Faiqa tersenyum puas sambil cuba memejamkan matanya.Dia bertekad akan pergi bershopping esok dengan bertemankan Azril yang baru saja beliau temui di chat room sebentar tadi. Iqa melakukannya semata mata untuk memenuhi kesepian yang sering kali ditinggalkan oleh suaminya yang sentiasa sibuk sepanjang masa.Itu sahaja tujuanya tidak lebih dari itu.
Pagi Rabu tersebut suami Iqa bersiap dan berkemas untuk bertolak ke Brussel. Iqa memandu kereta Proton Perdana V6nya untuk menghantar suaminya ke airport.
‘Aiii Iqa you face shines a lot to day’ujar suaminya.
‘Ehhh ye kerrr biasa aje, takkan lah pulak nak bermuram dan bersedih aje’ Iqa membalas serta terus menumpukan perhatian terhadap jalan raya tanpa memandang kearah suaminya.
Sesampai diruang departure Iqa hanya memberrhentikan diruang menunggu saja. Beliau tidak pun turun dari kereta.
‘Nanti Abang call Iqa bila dah sampai yeee’ . suaminya berlalu sambil melambai lambai.
Iqa memecutkan keretanya kearah Kuala Lumpur, sejak dari bangun tidur beliau hanya menumpukan perhatian terhadap lunch date nyer. Mereka sepatutnya bertemu di Mid Valley MegaMall. Iqa menelefon Azril dan menyatakan yang beliau free saat ini dan meminta berjumpa dengan beliau pada pukul 10 lebih. Iqa memberikan alasan beliau ada urusan lain masa tengahari nanti. Sebenarnyanya beliau sendiri sudah tidak sabar untuk berjumpa dengan Azril ‘budak college’ yang bersama sama chatting denganya semalam.
Sementara itu Azril semakin girang menerima panggilan Iqa dan mengetahui Iqa mempercepatkan masa untuk mereka berjumpa.
Azril terus mengejutkan Singh.
‘Singh ada change of plan bangunlah mari aku cerita plan baru nih’.
Setelah meletaka kereta dibasement Megaamall yang berdekatan dengan tempat letak kereta Hotel Cititel, Iqa terus saja bergegas ke Delifrance Megamall. Beliau siap sedia terus order makanan kerana dari pagi beliau memang tidak mangambil sarapan. Waktu itu Iqa sedang memilih tempat duduk tiba tiba ada seseorang menepuk bahunya.
‘You ini Iqa kan’ sapa seorang pemuda tinggi lampai berpakain kemas.
‘Errrrr ye saya Iqa’
‘Hai I Azril lahh kita chat berdua semalam’ sambil pemuda itu menghulurkan tangan untuk berjabat tangan.
Iqa meletakan tray makanan tadi diatas meja bulat dan menyambut salam Azril. Azril mengengam kuat tangan Iqa yang halus lagi putih itu.
Mereka berdua berbual kosong biasalah pertama kali berjumpa Iqa berasa agak gugup. Selama ini Iqa memang biasanya hanya berani buat cybersex dan phonesex saja dengan chatter tapi inilah kali pertama beliau berjumpa face to face dengan chatters di Internet. Sungguhpun begitu Azril pandai menyesuaikan keadaan sehinggakan Iqa tidak lagi berasa kekok setelah setengah jam mereka berbual.
‘Iqa jom kita tengok wayang,ada cerita best lah’Azril mengajak dengan selamba. Walaupun berusia muda Azril memang terkenal dicollegenya dengan gelaran casanova. Serta pengalamanya itu tidak beliau sia siakan untuk menarik minat Iqa supaya berasa ‘comfortable’ bila disisinya.
‘Ok jugak tu good idea I memang dah lama tak tengok movie especialy the latest movie lah. Asyik tengok kat Astro jerr boring jugak’ Iqa bangun dan mengambil beg tanganya.

Kami menaiki lif yang berdekatan dengan Delifrance dan terus ke tingkat 3 dimana pawagam terletak. Semasa menaiki lif Azril memegang erat tanganku yang herannya aku sedikitpun tidak merasa janggal. Suamiku sendiri sejak akhir akhir ini jarang sekali memegang tanganku bila saja kami keluar bersama. Aku amat merindui saat saat manis semasa kami berdua bercinta di US dulu.
Aku membayarkan tiket untuk menonton wayang serta kami bergegas ke panggung nombor 8 untuk menonton cerita Matrix.
Kebetulan pada masa itu tidak ramai yang menonton tayangan yang pertama tersebut.
Iqa memang jarang menonton Sci Fi movie dipawagam, beliau selalunya minat menonton cerita yang bercorak romantik komedi. Tapi hari itu beliau menyerahkan hal pemilihan cerita kepada Azril ternyata Iqa amat senang sekali bersama Azril. Mereka mendapat tempat duduk yang paling belakang dan berada ditengah tengah.
Azril tak henti henti menceritakan asal usul cerita Matrix, Iqa hanya diam mendengar dan…
‘Iqa kulit you nih sungguh halus dan licin’ sambil Azril membilik bilik tangan Iqa yang sejak dari tadi tak lepas oleh sentuhan Azril.
‘Mana ada you ni pandai jelah Azril’, ujar Iqa yang mula kagum atas pujian pujian Azril.
‘Iqa please panggil I Az jer ok and I panggil you Iqa instead of Faiqa your full name’ sambil Azril meguntum senyum.
Az terus saja menarik tangan Iqa dan menciumnya. Sambil diurut urut perlahan hujung jari Iqa.
Faiqa sendiri terperanjat dengan perlakuan Azril mengucup tanganya tapi beliau tidak pula berusaha menarik tanganya. Melihatkan Iqa diam saja Az semakin berani. Az melepaskan tangan Iqa dan mula merangkul bahu Iqa dengan perlahan. Az makin lama makin mendekatkan mukanya kemuka Iqa dan…..
Satu kucupan hinggap di bibir Iqa. Iqa lansung berasa serba salah beliau hanya pasrah. Azril terus menggunakan peluang itu untuk menjamah bibir mungil Iqa.

Perasaan Iqa bercampur antara merelakan dengan tidak. Walaupun beliau memerlukan belaian kasih sayang tetapi beliau belum lagi bersedia untuk mengadakan hubungan seksual terhadap lelaki lain selain dari suaminya sendiri.
Az semakin galak menyonyot bibir Iqa sementara tanganya mula menjalar dibahagian leher Iqa. T Shirt Iqa memang mempunyai bukaan koler yang agak luas dan ini makin memudahkan Az menyusupkan tangan beliau terus keanak baju Iqa. Perlahan tetapi dengan tekanan yang beransur kuat Az meramas tetek Iqa. Memang bra Iqa masih menajadi penghalang antara jari Az degan puting tetek Iqa yang semakin mengeras itu, tapi Az tidak mahu bersikap gelojoh dan mengambil cara step by step bagi menaikan syahwat Iqa.

Agak lama juga bibir mereka bertaut rapat sehinggakan Iqa termengah mengah mengambil nafas.
‘Az,,, Iqa…..’ Iqa mula bersuara didalam cahaya samar samar panggung itu.
‘Ohhhhh maaf Iqa , Az memang tak dapat menahan diri errrr did I accidently bite you Iqa’ Az cuba menukar topic.
‘Az bukan ,,,, Iqa malulah dekat public nihhh’
‘Laaaa bukannya ada orang yang nampak pun kan kat sini gelap’
Disudut hati Iqa memang merasakan keenakan yang sukar digambarkan sebentar tadi beliau beliau dikucup dengan begitu hangat oleh seorang lelaki. Iqa memang mempunyai fantasi untuk melakukan seks dengan seseorang yang kacak dan lebih muda.Tidak seperti berasmara dengan suaminya yang sudahpun menjangkau usia dan hanya mementingkan kepuasan dirinya sendiri sahaja. Kerapkali sejak kebelakangan ini Iqa hanya dijadikan bahan seks object suaminya dan apabila puas beliau akan terus menarik selimut dan tidur dengan lenyaklah membiarkan Iqa masih lagi dalam keadaan berahi.
‘Iqa you are so attractive, I nak sangat see more of you’,Its ok I faham kalau you tak berapa suka kat public jom kita check in kat hotel cititel nih.’Azril mengusap usap rambut Iqa sambil berbisik pada Iqa.
Hati kecil Iqa bersorak mendengarkan kata kata Az tadi tapi fikiranya mula membayangkan rasa takut untuk menunaikan permintaan Az yang baru saja beberapa jam yang lalu mereka mengenali antara satu sama lain.
Az terus bangun walaupun cerita wayang masih lagi belum selesai penayanganya. Az menarik tangan Iqa membuatkan Iqa tidak mempunyai pilihan lansung untuk mengatakan tidak. Pintu pawagam dikuak dengan girang oleh Az.
‘Iqa tunggu sekejap kat sini ya Az nak pergi ketandas’
Hati kecil Iqa mula menduga kehendak Azril yang mengajaknya keluar dari panggung tersebut. Walaupun naluri wanita Iqa telahpun menduga perkara yang akan berlaku seterusnya tetapi beliau sendiri tidak pula cuba mengelak dari ajakan beliau.
Setiba ditandas Az cepat cepat menelefon Singh.
‘Hoi Singh aku nak bawak dia pegi hotel Cititel seperti yang telah kita rancangkan.Nanti aku sms kau nombor bilik hotel alright.Singh you owe me this time aku nak awek Cina kau tu lepas nih ok.’
Iqa masih lagi megepit beg tanganya bila Azril keluar dari tandas untuk berjumpanya. Azril terus memimpin tangan Iqa menuju kepintu keluar.
‘Az you nak pergi mana ni’ Iqa bertanya.
‘Iqa jom kita pergi hotel kat sebelah ni Hotel Cititel’ Azril bersuara dengan bersahaja tanpa memandang wajah Iqa.
‘Ishkk Az napa pulak nak pergi hotel tu’ Iqa mula menarik tanganya.
‘Come on Iqa I lebih suka berterus terang ok, sejak dari malam tadi memang I have the intention to have you!’
‘Iqa I guarranty you that you are going to be satisfied to the fullest if you let me sleep with you.’ Azril memandang tepat kearah mata Iqa.Renungan tajam Azril membuatkan Iqa tersipu dan pada masa yang sama Iqa merasakan kehangatan yang bergelora dan beliau merasa bagaikan anak dara sunti yang baru pertama kali dikucupi mesra oleh seorang teruna.
Perasaan Iqa sendiri bertekad untuk mengikuti saja kehendak naluri nafsunya sendiri. Beliau sudah jemu hanya menjadi objek pemuas nafsu suaminya sendiri sejak sudah beberapa lama berkahwin. Usahkan cumbu rayu bahkan suaminya hanyalah mementingkan kepuasan kepala kotenya sahaja, asalkan saja beliau berjaya memancutkan air maninya memang sudah kebiasaan suami Iqa akan terus saja berdengkur
Batang konek Azril yang masih lagi terbenam ditarik keluar oleh beliau dan dengan itu meleleh keluar yang sejak dari tadi bertakung dilohong cipap Faiqa.
Azril terus mencapai tuala dibirai katil and pergi menyapa Singh.

‘Hai Singh dah sampai pun ko’
‘Ishkk mestilah, aku pun sudah banyak sabar ni Az’ ujar Singh sambil mula membuka butang kemeja beliau satu persatu dan tersenyum lebar.
Faiqa terus menarik selimut bagi menutupi tubuhnya yang masih lagi berbogel itu. Iqa semakin keheranan melihatkan Azril menyambut baik kedatangan seorang Bai Singh yang baru memasuki bilik hotel mereka. Perasaan keheranan dan terperanjat Faiqa semakin meningkat apabila Azril seakan tidak mengendahkan kewujudan diri beliau yang baru sembentar tadi menjadi tempat bagi Azril melampaiskan nafsu jantanya.
‘Hey Az siapa nih yang berani masuk dalam bilik ini?’ Iqa mula menyuarakan rasa tak puas hati beliau dengan nada yang agak tinggi.

‘Ehh Iqa apa yang you terjerit jerit ni, ini cuma kawan I, I yang ajak dia datang kat sini’,Relaxlah tak payah kecoh kecohlah Iqa ok ‘ Azril berkata sambil mencapai sebatang rokok didalam poket seluar beliau yang tergantung diatas almari baju.
‘Yalah Iqa ini kawan saya jugak Azril heheheh kami memang berkongsi duduk itu satu rumah’ Amboi Iqa punya badan banyak lawalah saya mahu rasa boleh?’ kelihatan anak mata Singh semakin meliar merenung tubuh Faiqa yang masih lagi dibaluti selimut putih tersebut.
Faiqa mula merasakan perasaan yang tidak menyenankan apatah lagi melihat cara Singh merenung tubuh beliau. Serta merta Iqa mula merasakan ketakutan menjalar di lubuk hatinya.

Singh mula duduk dibirai katil sambil tanganya mencapai hujung kaki Faiqa yang tertutup litup dengan selimut putih. Jari kematu Singh mula meramas ramas hujung jari kaki Faiqa. Iqa cuba menarik kakinya agak Singh tidak dapat menunaikan hajatnya. Usaha Iqa cepat dipantau oleh Singh, tangan Singh yang besar lagi berbulu Singh cepat-cepat menekup buku lali Faiqa menghalang pergerakan Faiqa.
‘Ouuuuuui sakitnya’ tempik Faiqa bila saja tangan ganas Singh mencengkam kuat kaki beliau. Sekarang Singh telahpun mengapai kaki Faiqa yang sebelah lagi dan dengan sekali rentap kain selimut terlerai dan menyerlahkan kulit Faiqa yang putih mulus. Singh terpegun melihatkan tubuh Faiqa yang kecil molek dan sungguh putih bersih lagi gebu itu. Nyata tubuh Faiqa masih lagi basah dengan keringat akibat d**erjakan oleh Azril baru saja beberapa minit tadi dan rungan cipap Faiqa masih lagi dalam keadaan yang berlendir dan berlengas campuran air mani Azril yang berdas das dilepaskan terus kedalam ruang rahimnya.
‘Hmmmm apa lagi Singh takkan kau nak tengok saja, pantat Iqa tu depan mata kau saja? tegur Azril yang sedari tadi ashik memerhatikan gelegat Singh diatas katil. Azril masih lagi mengepit rokok Dunhill dicelah jari telunjuknya kini menghisap rokoknya dalam dalam sambil Singh sudahpun memanjat naik tubuh bogel Faiqa. Azril terus saja merapatkan kursi yang beliau duduki ke katil dimana pergelutan antara Singh dan Faiqa akan berlaku sebentar lagi.
“Az tolong I Az apa nih tolonglah jangan buat I macam ni Az”Iqa mula menyedari apa yang sangat sangat dtakuti kini memang akan berlaku sebebntar lagi, namun begitu beliau masih lagi berharap Azril dapat menyelamatkan tubuhnya dari d**erjakan oleh Singh .
“Azzz please tolong I Az,,,,, ” Iqa terus terusan berteriak agar dapat belas kasihan dari Azril yang masih lagi berselamba menghisap rokok. Azril bingkas bangun dari kerusi dan kali ini beliau membuka beg galas yang dibawa oleh Singh sebentar tadi. Azril menarik keluar Camera Digital Video dan terus mengacukan lensnya ke arah Singh dan Iqa diatas katil.
‘Hmmm dengar sini Iqa, mulai dari sekarang segala aksi aksi yang ko lakukan akan dirakam oleh kamera ini’ Az memadamkan rokoknya yang hampir habis dihisapnya dan mula menumpukan perhatiannya kearah LCD camera bagi mendapatkan angle yang terbaik.
‘Iqa jika kau ingkar aku akan hantarkan gambar video ini terus kepejabat suami kau hehehehehehehehe’ Azril tergelak sambil disambut oleh Singh yang kini sudahpun menindih badan Faiqa.Iqa sini mari hisap saya punya batang. Singh melucutkan jeansnya dan terpancullah batang nyer yang semakin menegang. Batang Singh kini sudah pun mencapai 7 inci lebih sedangkan beliau belum lagi mengalami ereksi sepenuhnya.
Azril bersuara “Iqa baik kau turutkan kehendak Singh tu cepat!”.
Dalam keadaan terpaksa Faiqa membuka mulutnya dan dengan satu hentakan Singh terus saja merodok batang koneknya yang berkulup itu kedalam mulut Iqa.

‘Mmmmmpphhh mmmmmphhhh mmmpphhhhh’kedengaran Iqa menghadapi kesukaran untuk bernafas. Batang konek Singh ternyata memenuhi segenak ruang mulutnya dan bukan itu saja batang Singh juga amat panjang dan menerjah masuk jauh hingga sampai keanak tekaknya. Batang konek Singh yang berwarna coklat kehitaman terus saja semakin mengembang dan mengeras bila ianya dirodok di dinding pipi Faiqa yang hanya mampu membeliakan matanya –

Faiqa hanya mampu memejamkan matanya dan berharap Singh akan cepat mencapai ejakulasinya. Iqa sudah semakin tidak menahan bau hanyir batang konek Singh yang sangat kuat menusuk lubang hidung beliau, bukan itu saja malah Iqa baru menyadari batang konek Singh mempunyai tindik di hujung kulit kulupnya. Sejenis logam yang berbentuk cincin itu terus saja merobek robek langit langit Faiqa setiap kali Singh menjolok masuk koneknya kedalam mulut Faiqa yang semakin menjadi lenguh dek menampung batang Singh yang besar dan tegang mengeras.

Setelah lebih kurang 20 minit Singh mengubah posisi beliau. Kedua tangan berbulu Singh dengan pantas mencekup dan memegang keras pinggang Faiqa dan memaksa Faiqa berada didalam posisi menonggeng.Belum sempat Faiqa membetulkan kedudukan beliau Singh dengan sekali tujahan merodok cipap Iqa yang sudah sekian lama berlumuran lendir hasil pancutan air mani Azril baru saja sebentar tadi.
” Auuuwwwwwwwww uuurrgggggghhhhhhhhh isshhkkkkk” Faiqa bertempik dengan satu laungan yang kuat dan nyaring.
Singh terus saja merodok dan menyumbatkan batang konek beliau sehinggakan faraj Faiqa kelihatan penuh dan sendat ditonyoh dan dihenjut oleh Singh semahu mahunya.
‘Wahhh Kamu banyak bising yaaa,Saya suka kamu punya suara banyak stimmm’ tujah Singh sambil terus memegang kemas kedua dua bontot Faiqa. Faiqa mencengkam erat panel board katil dihotel tersebut serta pandanganya kini semakin kabur. Beliau hanya memikirkan nasib Cipapnya yang sedang dipacu laju oleh Singh yang pastinya akan mempunyai ruang perbezaan yang besar selepas ini. Ini sudah tentu kerana suami Faiqa sendiri mempunyai batang konek yang pendek dan tidak munkin dapat menandingi kehebatan dan kemantapan batang Singh yang sekarang masih lagi mengganas dilubang faraj Faiqa.
Azril baru saja memadamkan rokok yang baru setengah dihisapnya sedari tadi. Azril sudah merasakan tengananya pulih kembali dan melihatkan Faiqa teresak esak mendengus menahan setiap tujahan dan rodokan dari batang konek Singh. Az bingkas bangun dan berdiri betul betul didepan muka Faiqa yang masih lagi didalam posisi menonggeng.Az mengenggam rambut Iqa dan menariknya supaya muka Faiqa terdongak keatas.
‘Hmmmmmphh maii sini aku puaskan kote aku nih Iqa’ Azril bersuara dengan nada perintah.Faiqa cuba membantah dengan terus tunduk dan menyembamkan mukanya di bantal. Azril mula naik berang atas tindakan Faiqa. Tangan kiri Azril mencenkam erat rambut Faiqa yang di ketika itu sudah kusut masai, manakala tangan kanan Azril terus melontarkan satu tamparan kuat dipipi kiri Faiqa. Pipi Faiqa yang putih gebu itu terus bertukar menjadi kemerah merahan akibat tamparan sulung Azril. Faiqa terus merintih dengan harapan dapat belas kasihan dari Azril.
‘Cepat aku nak kau hisap kulum batang aku nihh, bukannya susah sangat kalau kau masih ingkar jugak aku akan buat lebih dari itu’ bentak Azril dengan suara yang bengis.
Akibat tamparan Azril, Faiqa terus saja akur dengan perintah beliau. Faiqa dengan terketar ketar mendongak dan perlahan lahan membuka mulutnya. Azril tidak berlengah lagih terus saja menyumbatkan mulut Iqa yang comel itu dengan batang koneknya yang berurat urat . Perasaan takut mula menyelinap dan menhantui Faiqa dan beliau masih lagi merasakan kesakitan dipipi. Faiqa memang tidak tahan akan kesakitan tamparan sulung Azril dan beliau mengambil keputusan menurutkan saja kehendak Azril.
Sementara itu dibelakang Iqa, Singh masih lagi memantakan batang konek beliau jauh kedalam lubang faraj Faiqa yang semakin lama semakin longgar akibat d**erjakan dengan begitu gelojoh sekali oleh Singh. Kedua dua tangan Singh mencengkam pinggang Faiqa berbekas kemerah merahan. Tangan Singh mula menjalar kearah tetek Faiqa yang kecil molek tapi mengkal. Singh tidak membuang masa dan terus memicit micit tetek Faiqa dengan kuat dan kasar.
Azril juga tidak melepaskan kesempatan yang ada,beliau mencapai protable camcorder yang dibawa oleh Singh sebentar tadi dan terus menekan butang recording. Azril mengambil merakamkan gambar Faiqa sedang menghisap batanya yang mula mengeras dan mengembang.
‘Hmmmm bagus macam tulah, kulum kuat lagi,, teruskan lagi isap kuat lagi yeahhh lagiii ‘ Azril mula.
Faiqa sememangnya tidak mempunya pilihan lansung melainkan cuba menyesuaikan dirinya disetubuhi oleh dua orang lelaki yang baru saja d**enalinya. Kini Faiqa mula merasakan tubuh badanya menikmati perlakuan seks rakus dua pemuda yang sekarang sedang ghairah mengecapi setiap inci tubuh badanya. Faiqa mula membuka matanya yang sejak dari tadi terpejam menahan kepedihan cipapnya dihenyak tanpa henti oleh Azrial dan Singh.